Denk mee met YoungTheHague tijdens The Hague’s Top Ten Improvements

Op vrijdag 15 april organiseert YoungTheHague tijdens het World Foresight Forum aan het Lange Voorhout haar tweede grote event. Dit YTH event staat geheel in het teken van het nog aantrekkelijker maken van Den Haag voor young professionals en het behartigen van onze gezamenlijke belangen. Het thema van het YTH event is dan ook: ‘Wat kan er nog beter aan Den Haag?

Meedenken en invloed uitoefenen op hoe Den Haag eruit ziet en wat er in de stad gebeurt? Dat kan!

Op deze laatste dag van het World Foresight Forum ga je met jouw kennis en kunde samen met andere young professionals in workshops aan de slag om aan het einde van de dag een Top Ten Improvements Plan aan te bieden aan de ‘beslissers’ in de stad.

Top Ten Improvements
Een groot aantal YTH-ers heeft in onze enquête aangeven welke verbeteringen zij wensen voor Den Haag. De afgelopen weken zijn in zes denktanks young professionals met deze input aan de slag gegaan. Er is veel werk is verzet om voorstellen te bedenken en ze te onderzoeken op haalbaarheid. 15 april bespreken we deze voorstellen, kiezen we de tien belangrijkste en bieden ze aan als Top Ten Improvements plan aan de aanwezige beslissers.

Programma
14.30 Inloop Kloosterkerk, Lange Voorhout 4
15.00 Plenaire opening – Inleiding door o.a. Ab van der Touw, CEO Siemens en gastspreker WFF
16.00 Workshops in Hotel Des Indes, Lange Voorhout 54
18.00 Plenaire afsluiting met beslissers in Den Haag, Kloosterkerk
18.45 Netwerkborrel

Bij de plenaire afsluiting zijn ook aanwezig de SG van het Ministerie van Algemene Zaken Richard van Zwol en de burgemeester van Den Haag Jozias van Aartsen.

Workshops
Schrijf je in voor dit YTH-event en kies je eigen workshop. Je kunt kiezen uit de volgende workshops:

  1. Leven in Den Haag: Wat kan er beter aan woonaanbod, openbare ruimte en bereikbaarheid?
  2. Ontspanning in Den Haag: Cultuur en recreatie. Wat kan er beter aan cultuur en recreatie in Den Haag?
  3. Werken in Den Haag: Wat kan er beter aan werkaanbod, opleidingen en faciliteiten?
  4. Den Haag in de toekomst: Duurzaamheid, leefomgeving, trends. Hoe zorgen we ervoor dat Den Haag in de toekomst ook een prettige stad is?
  5. Den Haag in de wereld: Internationale organisaties, expats en mondiale uitstraling. Wat kan Den Haag doen aan zijn positie in de wereld?
  6. Young Professionals voor Den Haag: Kennis & kunde delen en inzet van Young Professionals in de stad. Wat kunnen Young Professionals teruggeven aan Den Haag?

Schrijf je in!
Denk en doe mee! Aanmelden doe je via YoungTheHague, De kosten voor deelname inclusief borrel zijn € 7,50. Na aanmelding ontvang je per e-mail informatie over de betaling.