Een rijksambtenaar in de race voor Young Professional of the Year 2011!

Stem op Armand van de Laar als Young Professional of the Year. Van de 21 kandidaten is hij de enige die bij de overheid werkt.

Armand is projectleider bij Agentschap NL, een onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Als trainee zat hij in het ITO bestuur en was voorzitter van JongEZ.

“Ik vind het geweldig dat ik via deze verkiezing kan laten zien dat de ambtenaar een hardwerkende professional is”, zegt Armand. “Door de bezuinigingen en vele kritiek op de overheid is de reputatie van ons als ambtenaren verslechterd. Ik zie dat de motivatie en de eigenwaarde van veel collega’s daar onder leidt. Dat is volstrekt onterecht! Wij kunnen juist trots zijn op ons werk. Deze verkiezing geeft me de kans inzicht te geven in ons werk: hoe complex het soms kan zijn, hoe nuttig het is en hoe leuk! Dat doe ik voornamelijk door helder en enthousiast te laten zien wat ik voor een werk ik zelf doe.”

Armand heeft je stem hard nodig! Bekijk zijn filmpje hieronder en stem via www.armandvandelaar.nl (daar kun je in de rechterkolom je stem uitbrengen).

Verder kun je Armand helpen in zijn strijd om de titel Young Professional of the Year 2011 door:

– het filmpje van Armand te verspreiden in je netwerk & onder collega’s;

– door een oproep te doen op Twitter of retweet een van Armand’s tweets (@ArmandFM en hashtag #ypy2011);

– door Armand te volgen op Twitter of vrienden te worden op Facebook

.