Vooraankondiging: Summerschool 2016 van A+O fonds Rijk komt eraan!

Summerschool

Het is bijna zover: de Summerschool van het A+O fonds Rijk komt er weer aan! Je kan je ervoor aanmelden vanaf donderdag 12 mei aanstaande. Zet deze datum snel in je agenda, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Zorg dat jij er dit jaar ook bij bent!

De zomer is een goede tijd om actief te ontdekken wat je écht wilt. Want haal jij alles uit jezelf op je werk en privé? Wil jij graag zelf de koers van je loopbaan bepalen of doorgroeien? Weet wat je beweegt en kom naar de Summerschool 2016!

Tijdens de Summerschool ga je samen met de professionals van A+O fonds Rijk en andere deelnemers tijdens korte workshops aan de slag met jouw goals. Zo kom je erachter wat jou beweegt, waar jij je in wilt ontwikkelen of welke training jou verder kan helpen. Zo maak je jouw werk nog leuker! De Summerschool is gratis en speciaal voor alle ambtenaren van de Rijksoverheid.

Aanmelden kan dus vanaf donderdag 12 mei. Volg A+O fonds Rijk op Facebook en like A+O fonds Rijk om niets te missen en voor een kijkje achter de schermen!

Over A+O fonds Rijk

Het A+O fonds Rijk is er voor jou en heeft als doel: het initiëren, coördineren en stimuleren van vernieuwende activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt-, werkgelegenheids-, en scholingsbeleid. De vakorganisaties FNV Overheid, CNV Overheid, CMHF en AC Rijksvakbonden en de werkgever Rijk werken samen in A+O fonds Rijk.