Uitnodiging Summerschool A+O fonds Rijk

De zomer is een goede tijd om actief te ontdekken wat je écht wilt. Want haal jij alles uit jezelf op je werk en privé? Wil jij graag zelf de koers van je loopbaan bepalen of doorgroeien? Weet wat je beweegt en kom naar de Summerschool van het A+O fonds Rijk. Tijdens de Summerschool ga je samen met onze professionals en andere deelnemers tijdens korte workshops aan de slag met jouw goals. Zo kom je erachter wat jou beweegt, waar jij je in wilt ontwikkelen of welke training jou verder kan helpen om je werk nog leuker te maken. Ook na de Summerschool! We nodigen je dit jaar uit bij diverse voetbalstadions in het hele land en brengen jou in topvorm!

Waar en wanneer? De Summerschool wordt op vier dagen en verspreid door het land georganiseerd:

  • dinsdag 21 juni, Den Haag, Kyocera Stadion
  • donderdag 23 juni, Utrecht, Stadion Galgenwaard
  • dinsdag 28 juni, Zwolle, IJsseldeltastadion
  • donderdag 30 juni, Eindhoven, Philips Stadion

Het programma begint om 9.30 uur en duurt tot 16.00 uur. We sluiten de dag af met een zomerse borrel. Voor wie? Voor jou! De Summerschool is gratis en speciaal voor alle ambtenaren van de Rijksoverheid. Of je nu inrichtingswerker, adviseur, managementondersteuner, inspecteur, beleidsmedewerker of teamleider bent. Of je startend bent of misschien al toewerkt naar je pensioen. De Summerschool is ook iets voor jou! Meld je aan voor één van de vier dagen en ontdek wat past bij wat jij écht wilt. Je kunt drie workshops volgen. Voor elke dag zijn 100 kaarten beschikbaar. Wacht dus niet te lang met aanmelden. En vergeet niet een collega mee te vragen!

Kijk op http://summerschool2016.nl/ voor meer informatie!