Beleef een unieke sportieve dag op de Olympic Experience!

olympische-spelen-2016Op 5 augustus beginnen de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, oftewel ‘Rio 2016’. Voor het eerst organiseren NOC*NSF, sportbonden, de gemeente Den Haag en TIG Sports de Olympic Experience. JongRijk krijgt de gelegenheid hier aan deel te nemen op 18 augustus. JongVWS, JIM en het NOC*NSF nodigen je uit om met interdepartementale teams te komen sporten, sport te kijken en sport te beleven.

Het sportstrand van Den Haag wordt tijdens de Olympische Spelen omgetoverd tot een prachtig sportpark dat de Olympische sferen van Rio naar Nederland moet brengen. Op grote tv-schermen zijn de wedstrijden van de Nederlanders in Rio te volgen, elke dag is er entertainment en ook zijn er meer dan 25 sportbonden aanwezig om hun sport te promoten.

Met je team strijd je samen tegen andere teams vanuit JongRijk. De dag wordt een combinatie van sporten en interessante en verrassende ontmoetingen met experts van onder andere NOC*NSF en (oud)topsporters. Het programma begint om 14:00 uur en eindigt omstreeks 18:00 uur, maar je bent vanaf 10:00 uur tot het einde, 24:00 uur welkom om te genieten van het strand en de wedstrijden.

Je kunt je individueel aanmelden, daarna worden er interdepartementale teams gevormd. Er zijn 14 plaatsen voor JIM, 14 voor JongVWS en 28 voor de overige verenigingen, oftewel 8 teams in totaal. Klik hier voor meer informatie over de Olympic Experience.

We zien jullie graag op 18 augustus!

Details

Datum: 18 augustus

Locatie: Sportstrand Den Haag, Strandweg 4

Kosten: €5 inschrijfgeld (incl. aantal consumpties)

Aanmelden

Meld je hier aan vóór 10 augustus!

Via deze weg willen wij jullie ook vragen om dit bericht zo veel mogelijk te verspreiden (al dan niet onder jullie achterban).