YoungTheHague 90’s & 00’s Party op 2 september

YoungTheHague organiseert op 2 september HET feest van het jaar namelijk het Epic 90’s & 00’s party in het Paard van Troje! Er is een mooie line-up, namelijk de Hermes Houseband en afsluiter DJ Jean. Tevens is er de mogelijkheid om te Mario Karten en zijn er andere mooie acties.

Paniekerig hopen dat je Tamagotchi alles overleeft, meeblèren met de Spice Girls en Backstreet Boys, gelijk na school achter je Nintendo 64 kruipen en Flippo’s sparen: de 90’s en 00’s waren fantastisch! Heimwee en behoefte aan een trip down memory lane? Trek dan je beste outfit van destijds uit de kast en kom genieten van alle foute hits van toen die stiekem gewoon nog steeds heel lekker zijn.

Plaats: Paard van Troje

Wanneer: 2 september

Hoe laat: 22:30 u – 3.00 u

Meer informatie vind je hier!

YTH