30 augustus in gesprek met de minister van Defensie

Wil jij in gesprek met de minister van Defensie over social media & Defensie? Meld je dan aan voor de tweetup op 30 augustus as in Den Haag. Van 16.30 – 17.30 uur kun je met @jeaninehennis in, over Twitter, tweeps en fitties op het gebied van Defensie. Wil jij erbij zijn, stuur dan een PB op www.facebook.com/minvandefensie of een DM op www.twitter.com/defensieonline. Mailen kan met socialmediavragen@mindef.nl. We horen daarin graag van je wat jij de minister zou willen vragen 🙂

We starten de tweetup met een korte compilatie van opvallende tweets voor en van de minister. De minister kijkt terug op deze conversaties en het belang van social media voor haar werk. Daarna kunnen jullie met de minister in gesprek en lanceren jullie samen met de minister het Instagram-account van Defensie. Tot slot drinkt de minister ter afsluiting graag nog even met jullie een borrel. Zien we je de 30e?

minister