Prinsjesborrel op 20 september

Voor alle jonge professionals binnen de overheid en het bedrijfsleven organiseert het Prinsjesfestival wederom de Prinsjesborrel. De Prinsjesborrel is dé borrel op Prinsjesdag waar jonge professionals met elkaar napraten over de Troonrede. Na het succes van voorgaande jaren is de Prinsjesborrel inmiddels uitgegroeid tot het jonge broertje van de VNO-NCW-borrel in Nieuwspoort. Alle young professionals bij de overheid zijn van harte uitgenodigd om mee te borrelen op dinsdag 20 september vanaf 17.00 uur in het Theater aan het Spui in Den Haag!

Op de Prinsjesborrel kom je leden tegen van alle netwerken en organisaties waar ‘jong’ voor staat: jonge ambtenaren, jonge politici, jonge vakbondsleden, studenten van universiteit en hogeschool, etc. Dit jaar praat o.a. D66-Kamerlid en campagneleider Kees Verhoeven je bij over social media en politiek.

Het aantal deelnemers is beperkt, dus meld je snel gratis aan via www.prinsjesfestival.nl/prinsjesborrel