20 september: de Koninklijke Troonredebingo van JongBZK

Beste leden (van de Staten-Generaal),

Uitdagingen, economie, tegenvallers, pensioenen, onrust en het dak dat gerepareerd moet worden. Is de troonrede voor jou een jaarlijks déjà-vu? Kom dan op Prinsjesdag naar het auditorium (Turfmarkt 147) voor een ouderwets potje troonredebingo. Koninklijke prijzen!

Programma (20 september 2016)

12:15 – Lunch

12:40  – Welkom door Caroline Kollau, dFEZ.

13:00Gouden Glazen Koets op groot scherm

13:15-13:50 – Troonredebingo

14:00 – Balkonscene
Zet een mooi hoedje op en neem je collega’s mee want het is feest en iedereen is welkom. Aanmelden kan via JongBZK@minbzk.nl. Mail ons ook met jouw ideeën over welke woorden uit de Koninklijke mond van ZKHWA zouden moeten komen*. Misschien vind je jouw woord terug op je bingokaart.
Uw bestuur
*Leden van het kabinet, Frits Wester, en anderen met voorkennis over de tekst van de troonrede zijn uitgesloten van deelname