Gezocht: Bestuursleden JongRijk

Vind jij het leuk om jonge ambtenaren met elkaar te verbinden, interdepartementale activiteiten te organiseren en over de grenzen van je eigen ministerie heen te kijken? Dan is het JongRijk bestuur iets voor jou!

JongRijk bestuur 2016

Het huidige bestuur van JongRijk

Diverse ministeries hebben verenigingen voor jonge ambtenaren. Ben jij de verbindende factor tussen deze jongverenigingen? Wil je meedenken over interdepartementale activiteiten? Heb jij een kritische blik op overheidsthema’s? En wil je tegelijkertijd je netwerk uitbreiden?

Dan ben jij misschien geïnteresseerd in een bestuursfunctie bij JongRijk, het overkoepelende orgaan voor alle jongverenigingen van de ministeries. Als bestuurslid verrijk je het ambtenarenbestaan van jonge ambtenaren en ga je verkokering tegen. Het nieuwe bestuur start vanaf februari 2017, maar voor die tijd word je al ingewerkt in je nieuwe functie. Een bestuursfunctie duurt ten minste één jaar.

Geïnteresseerd? Stuur voor 12 november een mailtje met je motivatie waarom je graag in het bestuur wilt plaatsnemen aan Charlotte Koning, secretaris.

Meer informatie? Kijk op Jongrijk.nl of neem contact op met Charlotte Koning.