12017feb

FUTUR ontmoet…Khadija Arib op 20 februari

Maandag 20 februari krijg jij de kans om kennis te maken met Khadija Arib, de voorzitter van de Tweede Kamer. FUTUR organiseert samen met het Haagsch College een ontmoeting met de Kamervoorzitter, waarin je haar kunt vragen wat je altijd al wilde weten. Hoe houdt Arib orde als de emoties in de Kamer weer eens hoog oplopen? En hoe kijkt zij aan tegen de relatie tussen politici en ambtenaren? Tijdens ‘FUTUR ontmoet….Khadija Arib’ kom je erachter.

Meld je hier aan voor Futur ontmoet…Khadija Arib

Khadija Arib is sinds januari 2016 voorzitter van de Tweede Kamer. Sinds 1998 is zij lid van de Tweede Kamer namens de Partij van de Arbeid. Arib is een van de initiatiefnemers van de Kinderombudsman, waar zij in 2001 een initiatiefvoorstel voor deed. Daarnaast hield Arib zich als Kamerlid bezig met volksgezondheid en zedenwetgeving. Arib is geboren in Marokko en op haar vijftiende naar Nederland verhuisd.

FUTUR organiseert de FUTUR Ontmoet-reeks in samenwerking met het Haagsch College. In collegetour-setting stellen de deelnemers de vragen op 20 februari. Het evenement is in Nieuwspoort, Den Haag. Deelname is gratis. De inloop is vanaf 19.30 uur, na afloop is er een borrel. Politiek journalist Vincent Rietbergen is de presentator van de avond.

Meld je nu aan voor dit evenement via het online inschrijfformulier.