12017feb

NINE TO FIVE Jonge Ambtenarenfeest

Working 9 to 5, what a way to make a livin’…het saaie ambtenarenleven ontvluchten? Dat kan! Op donderdag 2 maart is het weer tijd voor het jaarlijkse JongRijk-feest. De mogelijkheid om achter je bureau vandaan te komen en de voetjes van de vloer te gooien in het Paard van Troje!

Vanaf 19:00 ben je welkom in het Paardcafé de Foyer van het Paard voor een pre-borrel om vanaf 21:00 de dansvloer te bestormen in de kleine zaal van het Paard, want we hebben voor jullie een DJ en een supervette band geregeld. En omdat het thema ‘9 to 5’ is, hoef je je in je dagelijkse kostuum geen zorgen te maken om een dresscode.

Koop snel je earlybird-ticket via deze link! Deze earlybird-tickets kosten 5 euro en hiervoor krijg je twee drankjes terug (praktisch gratis dus!). De kaarten zijn tot 28 februari beschikbaar, dus wees er snel bij. Voor late beslissers is het mogelijk om voor 10 euro een kaartje aan de deur te kopen, maar deze zijn zeer beperkt beschikbaar. Tot 2 maart in het Paard!

Datum: 2 maart 2017
Locatie: Paard van Troje
Programma:     19:00-21:00: pre-borrel in de foyer van het Paard
                        21:00-22:00: DJ
                        22:00-01:00: Live band
                        01:00-04:45: DJ
Tickets:            Earlybird: 5 euro via link
                        Deurverkoop: 10 euro


Inschrijven earlybird-tickets