Ben jij het nieuwe bestuurslid van JongRijk?

Hét platform voor jonge ambtenaren is opzoek naar een nieuw bestuurslid. Wil jij je rijksbreed oriënteren en zo jonge ambtenaren met elkaar verbinden? Ben jij een creatief, sociaal en organisatorisch talent? Dan is het JongRijk bestuur de aanvulling op het werkende leven die jij zoekt!

Als bestuurslid van JongRijk sta je volop in contact met de jongverenigingen van alle ministeries; een waardevol en vooral erg leuk netwerk. Jij gaat je bezighouden met de diverse activiteiten en contacten die JongRijk rijk is; denk aan de collegetour, Matchmaand, het beachvolleybaltoernooi en interdepartementale feest. Daarnaast zoekt JongRijk de verbinding op in onderwerpen die rijksbreed spelen en faciliteren we in informatieve sessies.

Geïnteresseerd in een enerverende bestuurservaring?
Mail uiterlijk 26 augustus je cv en een korte motivatie naar secretaris@jongrijk.nl.