22021dec

Ben jij ons nieuwe bestuurslid Communicatie?

JongRijk is dé koepel van de jongverenigingen van de rijksoverheid met het doel om jonge ambtenaren met elkaar te verbinden.

Lijkt het jou leuk om je als bestuurslid communicatie in te zetten voor de jonge ambtenaren van de rijksoverheid? Wil jij je rijksbreed oriënteren en zo jonge ambtenaren met elkaar verbinden? Ben jij een creatief, sociaal en organisatorisch talent? Dan is het JongRijk bestuur wel iets voor jou!

Als bestuurlid van JongRijk sta je in contact met de jongverenigingen van alle ministeries; een waardevol en vooral erg leuk netwerk. Jij gaat je bezighouden met de diverse activiteiten en contacten; denk aan inhousedagen, interdepartementale lezingen, het beachvolleybaltoernooi en het interdepartementale feest. Daarnaast zoekt JongRijk de verbinding op in onderwerpen die rijksbreed spelen en faciliteren we in informatieve sessies. Interesse en ervaring in het inzetten van sociale media en online communicatie is een pre.

Geïnteresseerd in een enerverende bestuurservaring?
Mail uiterlijk je cv en een korte motivatie naar secretaris@jongrijk.nl.