Op 1 januari 2020 zijn we vol enthousiasme gestart met JongAZ. Een  kersverse nieuwe vereniging voor het ministerie van Algemene Zaken. Want we zijn dan misschien wel kleinste ministerie, jonge ambtenaren en gezelligheid hebben we genoeg!

Waarom JongAZ?

Ons doel? Op een leuke, vrijblijvende en laagdrempelige manier aan de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze jonge collega’s werken. Ook willen we jonge collega’s meer met elkaar verbinden. Zo loop je sneller bij elkaar langs voor een inhoudelijke vraag of een kop koffie.

Wat doen we?
JongAZ organiseert ongeveer eens in de twee maanden sociale en vakinhoudelijke activiteiten. Denk aan borrels, werkbezoeken, workshops, enzovoorts. Val je in de doelgroep? Dan houden we je op de hoogte per mail en via het AZ Rijksportaal.

Waar het kan sluiten we aan bij activiteiten van andere jongerenverenigingen binnen het Rijk. Gezellig en een fijne manier om je netwerk uit te breiden.

Lid worden?
Lid worden hoeft niet. JongAZ is geheel vrijblijvend en je kan aansluiten wanneer je wilt. Alle AZ’ers tot en met 35 jaar zijn welkom.

Het bestuur

Vera Molina Voorzitter
Virinda Khedoe Penningmeester
Annabel van der Prijt Secretaris
Romeo Tuinman Coördinator activiteiten
Shalina Ramdhiansing Coördinator communicatie

Vragen, ideeën of tips? Laat het ons weten via: jongaz@minaz.nl