Bestuur JongRijk 2021

Voorzitter: Hanno Paul van Maanen

Secretaris: Aram Yazdani – Ijsselmuiden

Penningmeester: Dennis Meijer

Interne betrekkingen: Bharti Girjasing

Externe betrekkingen en communicatie: Lizzy Brantsma

 

Hanno Paul van Maanen - Voorzitter

Ministerie van Defensie

Hanno Paul is dagelijks als officier bezig met het relatiebeheer bij de Sectie Ceremonieel & Protocol bij de stad van de Koninklijke Landmacht binnen het Ministerie van Defensie.

Als voorzitter van JongRijk gaat Hanno Paul met een team energieke en enthousiaste mede-bestuursleden, in samenwerking met de besturen van alle departementen, de jonge Rijksambtenaren met elkaar verbinden. Zijn quote is dan ook “verbinden en verbreden door structuur, efficiëntie en diepgang.”

Daarnaast heeft Hanno Paul nog een verborgen talent, namelijk het tekenen van centaurs.
voorzitter@jongrijk.nl
Aram Yazdani - Secretaris

Ministerie van Justitie en Veiligheid

Aram is al bijna twee jaar werkzaam als adviseur op het gebied van internationale kinderontvoering en kinderbescherming bij de Centrale Autoriteit Internationale Kinderaangelegenheden binnen het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Als Secretaris wil Aram zich met haar extra thuiswerkenergie en frisse blik inzetten op de verdere ontwikkeling van en verbinding tussen de jonge ambtenaren van het Rijk. Vooral in deze omstandigheden denkt zij dat een verbindende en inspirerende platform, wat JongRijk hopelijk aan alle jongverenigingen kan bieden, belangrijk is. Aram kijkt ernaar uit om het komende jaar met jullie mooie activiteiten te organiseren!

Twee hobby's die Aram energie geven en inspireren tijdens deze bijzondere omstandigheden zijn haar dagelijkse HITT trainingen van Slay en het wekelijks schrijven van fictieve verhalen en gedichten.
Email
Dennis Meijer - Penningmeester

Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

Dennis is na zijn afstuderen vorig jaar aan de slag gegaan als Rijkstrainee bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Hij werkt nu nog binnen de Inspectie Leefomgeving en Transport bij de Autoriteit woningcorporaties. Echter, over enkele weken gaat Dennis aan de slag bij de afdeling Openbaar Vervoer en Spoor.

In de rol van penningmeester richt Dennis zich op de financiële kant van JongRijk om zo samen met de andere bestuursleden te werken aan verbinding tussen de jonge ambtenaren van de Rijksoverheid. Dennis is erg enthousiast om de komende tijd samen met JongRijk en de jongverenigingen mooie en leerzame activiteiten te faciliteren.

Wanneer Dennis niet aan het werk is voor ofwel het traineeship ofwel JongRijk is hij regelmatig te vinden in de natuur (bij voorkeur in het mooie Drenthe) of verzonken in een goed boek. Normaliter staat hij ook een flink aantal keren per week op de squashbaan maar ach, dat komt straks vanzelf wel weer!
Email
Lizzy Brantsma - Externe Betrekkingen en Communicatie

Ministerie van Algemene Zaken

Lizzy is begonnen als stagiaire bij EZK, is daarna twee jaar trainee geweest bij het Rijks I Traineeship, waar ze 3 verschillende opdrachten heeft gedaan binnen de Rijksoverheid, en werkt nu bij het ministerie van Algemene Zaken. Hier vervult zij de rol van product manager bij de Dienst Publiek en Communicatie.

Als bestuurslid EB&C wil Lizzy de focus leggen op het verbinden van de jongverenigingen met interessante organisaties buiten de Rijksoverheid. Wat kunnen zij van elkaar leren en hoe kunnen zij de krachten bundelen? Daarnaast wil Lizzy zich inzetten voor het professionaliseren van onze website en communicatie, zowel naar onze leden als naar buiten toe (bijv. via de website en natuurlijk onze instagram @jongrijksoverheid)

In haar vrije tijd is Lizzy vaak omringd door vrienden en familie, het liefst onder het genot van een lekkere maaltijd en een frisse cocktail!
Email
Bharti Girjasing - Interne Betrekkingen

Ministerie van Financiën

Bharti werkt als coördinerend beleidsadviseur bij de Rijksbegroting op het Ministerie van Financiën. Daar houdt zij zich onder andere bezig met de uitgaven van het Rijk.

Als bestuurslid interne betrekkingen is Bharti het eerste aanspreekpunt voor de jonge ambtenaren verenigingen van de ministeries. Samen met deze verenigingen wil zij de komende tijd op zowel inhoudelijk als sociaal vlak mooie bijeenkomsten en uitwisselingen organiseren. Immers, de kracht van vooruitgang zit in samenwerking.

In haar vrije tijd houdt Bharti zich bezig met lezen, familie en vrienden, vrijwilligersactiviteiten, een webshop runnen en oh ja, een proefschrift schrijven. Never a dull moment!
Email