Training ‘Tussen Droom en Daad’ (Critical Mass)

Ben jij ondernemend en voel je je maatschappelijk betrokken? Heb je veel ideeën en mooie idealen, maar weet je niet hoe je ze waar kunt maken? Tijd voor Tussen Droom en Daad! In de training Tussen Droom en Daad werk je een weekend lang aan de weg van persoonlijke droom tot werkelijkheid. Op een frisse en uitdagende manier vergroot je je zelfinzicht en leer je onmisbare kennis en vaardigheden voor het opzetten van projecten.

Critical Mass geeft je een mix van persoonlijke aandacht, ervarend leren en direct toepasbare kennis. Tijdens de twee trainingsdagen leer je bovendien door interactie met anderen die ook hun dromen en daadkracht willen ontwikkelen.

Wat: Training ‘Tussen Droom en Daad’ (Critical Mass)
Wanneer: zaterdag 28 en zondag 29 januari, 10.00-17.30uur
Waar: Bemuurde Weerd OZ 3, Utrecht

Kosten voor de training bedragen 150 euro, inclusief lunch op beide dagen. Voor vragen, praktische informatie en aanmelding kun je mailen naar Hiske Arts of bellen naar 030-2714956.